miercuri, 9 octombrie 2013

VSLO Master Class

De-a lungul ultimilor patru ani, foarte multi dintre participantii la Vama sub lumini de Oscar( si nu numai)ne-au intrebat daca vom face cursuri si in Bucuresti. Cursuri specializate. Ei bine, dupa 4 ani am decis sa o facem. VSLO Master Class nu este o scoala de fotografie. Nu este nici o adunare de workshop-uri. Nu este nici o modalitate de a ne ocupa timpul cu ceva si nici macar nu este un mod ( asa cum le va placea unora sa creada) de a face bani.
Poate nasterea VSLO MC pare usoara si normala dupa atatia ani de festival. Nu este insa asa. In primul rand trebuie sa stiti ca au fost multe intalniri, discutii , lupte , opinii exprimate si concluzii trase cu lectorii principali ai VSLO. Pe urma , conform liniei abordate pana acum , trebuia sa fie ALTFEL. Intr-un final am reusit !
Pentru cei care sunt interesati sa se inscrie si sa participe la aceste cursuri am de facut cateva comentarii extrem de importante si am sa va rog sa le cititi cu foarte mare atentie.
Tratati fiecare Master Class ca o specializare in domeniul respectiv
Veti avea la dispozitie cei mai buni lectori . Fiecare specializat pe un domeniu anume.
Veti avea la dispozitie echipamente de ultima generatie( pentru toate modulele) , modele( pentru nud si fashion ),recuzita( pentru food si produs),mai multe locatii de desfasurare a cursurilor teoretice si practice in functie de specificul fiecarui modul.
Fiecare modul( nud, urban, food, low light, photoshop...)este construit pe un sistem de 5 cursuri. 
Fiecare curs va fi de-a lungul a trei zile si va cuprinde 3 parti: teorie, practica, portofolio reviews
Ziua 1 : Curs teoretic – 3-4 ore
Ziua 2 : Curs practic – 6 ore
Ziua 3 : Selectare. Editare. Expunere. Portfolio Reviews – 4-5 ore
Grupele vor vor avea minim 5 maxim 12 cursanti. 
Cel mai bun? Da, il vom cauta pe cel mai bun! Cel care va intruni toate standardele impuse de lectori. Cel care va reusi sa devina artist.Si cel care va beneficia de multe avantaje din partea noastra(aici am sa tin un pic secret despre ce e vorba, asta pentru ca am invatat din experienta ca unele lucruri trebuiesc facute publice la momentul potrivit)
In plus vom avea Master Class-uri, seminarii, workshopuri si prezentari sustinute de invitati din Romania si strainatate. Si multe, multe alte lucruri altfel. Toate la timpul potrivit!

Deschiderea oficiala o facem cu Dedo Weigert . Cel care a inventat luminile Dedolight(cele care au fost si sursa de inspiratie pentru denumirea festivalului Vama sub lumini de Oscar)si castigator al mai multor premii printre care Academy of Motion Picture Arts & Sciences Techical Achievement & Engineering Award( Oscar-ul pentru inovatie in tehnologie), Academy of Television Arts & Sciences - Emmy si Cinec. Vineri 1 noiembrie va sustine un eveniment maraton. Prezentare de echipamente noi, seminar despre iluminare, workshop si hands-on.
Efortul lui de a veni chiar pe 1 noiembrie este incredibil. Pur si simplu a reusit sa gaseasca o zi libera in turneul mondial pe care il face inca de anul trecut si a decis sa se opreasca in Romania. Este in mijlocul acestui turneu, intre avioane, hoteluri si multe intalniri si prezentari care sunt sigur ca genereaza o oboseala crunta. Cu toate aste Dedo a hotarat sa faca pe 1 noiembrie, intr-o singura zi, ceea ce in mod normal face in 2 zile. ca urmare intalnirea cu el incepe la 10 AM si se termina la 19 PM. 

Va intreb: daca ati avea un Oscar si un Emmy in buzunar ati face asta pentru Catalin localizat in Bucuresti Romania?
Si revin la textul meu deja clasic: nu ratati intalnirea cu Dedo ! omul este un monstru sacru! Aveti ocazia sa constatati ca este de departe mai "uman" ca multi, foarte multi "artisti" romani.

La sfarsitul intalnirii cu Dedo vom avea o conferinta de presa la care vor fi prezenti toti lectorii si organizatorii VSLO MC si la care puteti pune intrebari si afla detalii amanuntite despre fiecare Master Class in parte.

PS: participarea la seminarul lui Dedo Weigert este libera. A fost dorinta lui expresa si mi-a explicat ca asta este contributia lui la deschiderea VSLO Master Class!



inscrierile se pot face la catalin@4k.ro sau catalin.rudolf@gmail.com
locurile sunt limitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu