duminică, 21 august 2011

Jurnal Vama sub lumini de Oscar 2011 - PregatiriCa si anul trecut, editia de anul acesta a inceput cu emotii pentru mine. Intr-un fel este normal pentru ca, dupa aproape un an de munca pentru acest proiect, vreau ca totul sa iasa perfect si, mai important, imi doresc ca toti cei care participa (si sunt multi, pe cuvant) sa fie incantati de munca noastra.

M-am bucurat foarte tare sa-i cunosc in sfarsit personal pe cei cu care, de luni de zile schimb mailuri pentru inscrierea la workshop. Ca si anul trecut, participantii sunt tineri, pusi pe treaba si exact genul de oameni pe care imi doresc sa-i am in jurul meu ca prieteni. De asemenea, ii salut pe toti cei care au revenit si la aceasta editie.

Pe scurt, in prima zi am fost 80 de oameni, am avut vernisaj Wood be Nice si am stabilit programul pentru zilele ce urmeaza. Acum va las pentru ca vreau sa fiu atenta la cursul lui Cosmin.


PS. Dupa cum ati vazut probabil in prima fotografie, avem cea mai frumoasa masinuta din lume...si e si inscriptionata cu Vama sub lumini de Oscar. Multumim Skoda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu