miercuri, 27 aprilie 2011


Marti 3 mai si miercuri 4 mai sunteti invitati la o prezentare sustinuta de inventatorul sistemelor de lumina Dedolight. Programul cuprinde pe langa prezentarea unor echipamente de ultima generatie un workshop si o sesiune hands-on.

Este nascut la Breslau, Germania, in 1938 si a studiat la Universitatea din Munchen. A inceput ca asistent de camera iar mai apoi, in 1964, devine cameraman si DOP. Cu peste 20 de ani de experienta de lucru ca regizor, producator si director de imagine, Dedo a fost implicat in filme de lung metraj, reclame, documentare sau seriale de televiziune americane. Se specializeaza in high speed cinematography si high speed videography. De-a lungul timpului primeste mai mult de 20 de brevete internationale pentru inventii tehnice care sunt astazi considerate ca state-of-the-art.
A fost distins cu peste douazeci si cinci de premii internationale, unele dintre ele fiind cele mai inalte distinctii din aceasta industrie. In 1990 primeste Premiul Technical Achievement din partea Oscar Committee of the Academy of Motion Pictures Arts and Sciences pentru conceptul revolutionr de sistem de lentile dublu asferic. In anul 2002 primeste premiul Cinec pentru Dedolight seria 400 iar in anul 2003 primeste 2 premii importante : Scientific and Engineering din partea Oscar Committee of the Academy of Motion Pictures Arts and Sciences si Emmy Award din partea Academy of Television Arts and Sciences. Seria premiilor importante nu se opreste, in 2010 fiin premiat cu premiul Cinec pentru revolutionarul softbox - -Panaura.
Inscrierile se fac pe www.4k.ro. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu