luni, 7 martie 2011

Fotografia 3D


" Fotografia 3D presupune folosirea unui echipament special pe care se atașează aparatul de fotografiat iar imaginile se pot viziona fie cu ajutorul ochelarilor fie cu ochii liberi.
Din cauză că acest tip de fotografie este mai complicat este nevoie de puțină teorie legată de echipamentul necesar, iluminare,fotocompoziție și tipurile de subiecte ce se pretează a fi fotografiate 3D.
Practica legată de acest tip de fotografie se va face de către participanți cu ajutorul aparatului de fotografiat aflat în dotarea fiecăruia, iluminarea se poate face cu ajutorul luminilor speciale de precizie, bliț sau lumină naturală. Accentul se va pune pe modul de realizare a imaginilor 3D urmând ca fiecare participant să fie capabil să realizeze acest tip de fotografie. Partea de prelucrare a imaginilor digitale este relativ simplă și poate fi însușită fără a fi necesare cunoștințe speciale."

Program:
Vineri 18.03
17.30 -21.00 - Teorie. Prezentare echipamente folosite.Sisteme de lumina de precizie. - Cosmin Somesan, Catalin Rudolf
Sambata 19.03
10.00 - 15.00 Practica - Cosmin Somesan
15.00 - 17.00 Editare - Luca Achim
17.00 - 20.00 - Hands-on - Cosmin Somesan, Catalin Rudolf

Inscrierile se fac la : http://4k.ro/index.php?option=com_seminar&Itemid=133
Pentru inscriere este necesara logarea.
Pentru cazurile speciale in care va inscrieti dar nu mai puteti ajunge va rugam sa ne instiintati in scris la catalin@4k.ro, in asa fel incat locurile sa poata fi ocupate de alti doritori. Multumesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu