miercuri, 8 aprilie 2015

Cei mai buni prieteni ai VSLO

Atunci cand am lansat campania de fonduri pentru VSLO 2015 am avut in minte aceleasi trei lucruri de care trag cu indarjire in ciuda tuturor sfaturilor celor din jur: de a mentine festivalul cu participare total gratuita, de a creste numarul de activitati de la  workshopurile de fotografie, film, pictura si teatru si de a creste numarul lectorilor prezenti si nu oricum, ci cu nume importante in domeniile respective.
Toate acestea pentru a creste pe de o parte nivelul calitativ al informatiei iar pe de alta parte pentru a oferi tuturor participantilor, indiferent de veniturile pe care le au, posibilitatea de a fi prezenti la cateva sute de ore dedicate artelor vizuale.
Apreciez extraordinar de mult implicarea sponsorilor si a partenerilor fara de care, in mod evident, acest festival ar fi avut o altfel de dezvoltare. Aceasta implicare imi confirma importanta proiectului dar ma si ajuta sa-mi pun in aplicare toate ideile.
Poate sunt prea idealist sau "nebun" cum zic unii, dar cred cu tarie ca atunci cand poti sa oferi ceva, trebuie sa o faci. Neconditionat. Atunci cand iti place sa faci ceva, fa-o! Neconditionat. Atunci cand poti pune impreuna oameni cu aceleasi viziuni si idealuri, cand poti construi o comunitate, cand poti aduce bucurii, fa-o! Neconditionat.
Incerc sa aduc impreuna si alti "nebuni" ca mine. Desigur rostul declarat al acestei campanii este de a strange fonduri. Scopul nedeclarat este de a strange PRIETENI.
Unul dintre ei este SORIN IONITA. Un om pe care nu-l cunosc dar pe care astept sa-l intalnesc cat mai curand si asta se va intampla cel mai sigur la VSLO. Un om care a decis ca poate ajuta festivalul si implicit pe toti cei care vin acolo de la organizatori la lectori si la participanti.

Iti multumesc Sorin pentru ca ai devenit prietenul nostru!
Vreti sa stiti si alti prieteni? Michail - lector, Mirela - organizator, Raul - cu sange de organizator (prietenii stiu de ce), Diana, Florin... Multumesc din suflet tuturor!