joi, 17 aprilie 2014

….sub Lumini de Oscar sau de la Vama Veche la Alba Iulia si de la Alba Iulia la Vama Veche

Vama Sub Lumini de Oscar – implineste 5 ani!  5 ani de fotografie, film, muzica. 5 ani de libertate, 5 ani de creativitate! 5 ani de festival ...ALTFEL.
Un festival transformat intr-o comunitate unita de fotografi si oameni de imagine care creste de la an la an. O comunitate construita si crescuta chiar de ea insasi.
Fiecare an a insemnat o crestere aproape exponentiala a membrilor acestei comunitati si a devenit  un obiectiv obligatoriu in calendarul lor.

Anul acesta, festivalul  VSLO va avea si o varianta “transilvaneana” la Alba Iulia. Alba subLumini de Oscar ASLO. Cursurile teoretice si practice vor fi tot gratuite si se vor tine in perioada 28 iulie – 1 august. Programul de cursuri teoretice si practice cuprinde: fotografia de produs cu Catalin Savulescu, fotografia panoramica si de peisaj cu Marek Czarnecki, fotografia de street & urban cu Vlad Eftenie, fotografie de actiune cu Cosmin Somesan, editare de fotografie cu Luca Achim si modalitati de iluminare cu lumina continua cu Catalin Rudolf.
In programul de 5 zile este cuprinsa si o excursie pe ValeaFrumoasei de 2 zile, transportul fiind asigurat de organizatori. Cursurile teretice se vor desfasura la PUB 13, un restaurant medieval incredibil. Expozitiile de fotografie vor avea loc intr-un spatiu situat chiar langa Poarta a-III-a a cetatii  Alba Carolina, locul unde are loc schimbul garzii cetatii.
In fiecare seara vor fi proiectii de fotografie si filme documentare pe esplanada din spatele portii a-III-a
In ultima zi a festivalului se va organiza un vernisaj al castigatorilor acestei editii a festivalului si se vor acorda premiile. Premiul I-2000 euro, premiul II-1500 euro, premiul III-1000 euro, 7 mentiuni a 400 euro.
Toti participantii vor beneficia de preturi speciale pentru cazare si masa din partea partenerilor acestui eveniment.



Inscrierile vor incepe cu data de 1 mai! Stati aproape pentru detalii….



photo by CATALIN CADAN